torstai 2. lokakuuta 2008

Vauva-aktiviteetteja

Nyt on kovasti ollut kaikenlaista aktiviteettia Jenna kanssa tällä viikolla. Aloimme eilen vauva uinnin täällä Haaparannan uimahallissa. Meidän ryhmässä oli Jenna lisäksi 4 muuta vauvaa. Ainoa isukki oli Tildan isä Anton ja kaikki muut vauvelit uiskentelivat äitien kanssa. Harmi kun kurssi on keskellä päivää niin Nicke ei pääse mukaan =( Olimme alun perin puhuneet että vauva uinti olisi Jenna ja isukin juttu, mutta ei sitten tuo aika ikävä kyllä sopinut. Äiti sitten räpiskelee piikulin kanssa altaassa :) Jenna tykkäsi räpiköidä kovasti ja mielenkiintoa riitti koko kurssiajan puolituntia, mutta ihan lopussa alkoi väsy ja nälkä iskemään. Onhan se todella väsyttäävää porskutella altaassa puoli tuntia. Kurssi on kaiken kaikkiaan 7 kertaa. Jenna oli ihan sippi kurssin jälkeen ja nukahti heti autoon kun lähdimme kotia kohti. Itselläkin on tänään kädet, selkä ja vatsalihakset kipeänä kun liikuskeli vedessä ja nosteli Jennaa. Aika rapakunnossa taitaa mamma olla...No mutta nyt olen pyrkinyt ottamaan itteäni niskasta kiinni ja yritän rajoittaa "fikaamista", joka on minun heikko kohta...kaikki pullatjutut ovat niin ihania... leivoksia...mmm... piirakkaa...nam. Saas nähdä sitten jos on mitään vaikutusta.
Kiitokset kovasti muuten kurssin kuvaajalle Jennylle, joka otti valokuvia sekä filmasi meidän porskutusta. Sai isukkikin illalla katsoa meidän uintiharjoituksia.
Tänään sitten oli jälleen vagga-gunga-gå päivä seurakuntokodilla. Mukana oli kovasti vauvoja äiteineen ja pari tuntia hurahti nopsasti leikkiessä, laulellessa ja päätteeksi fikaamalla (huom otin vain yhden digestive keksin kahvin kanssa =). Kiva kokoontua muidenkin tuoreiden äitsyköiden kanssa. Kurssin jälkeen kävin hakemasta Haaparannan kirjaston lahjoittaman ilmaisen kirjan Jennalle ja samalla hankin itselleni kirjastokortin jota olen vuosia suunnitellut. Ja lainasin heti sitten pari koirakirjaakin, jos vaikka löytyisi apua Ninjan auto stressin hoitamiseen. Sitten hakastiin isuki töistä ja käytiin yhdessä lunchilla. Viimeksi käytiin yhdessä syömässä ulkona muistaakseni jokus helmikuussa....Ei ole pahemmin tullut tavaksi.
Mutta eipäs tässä kummempia tällä kertaa, ei ole uusia kuviakaan vielä koneella, et vois laittaa.
Eipäs muuta kuin hauskat viikonloput kaikille, jos ei tässä tälle viikolle enää tule kirjoteltua. Ja nauttikaahan vielä kauniista syksysäästä, kohta se lumi tulee....

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa Marjaana,

God Jul och Gott Nytt År !

Kram från Annika.