perjantai 26. syyskuuta 2008

Julkkis jo nuorena

Jenna on jo ensimmäistä kertaa päässyt kuvan kera mukaan lehteen, tässäpäs teille linkki meidän torstai päivien vagga gunga gå-kerhosta =) jossa reportteri vieraili eilen.
http://www.nsd.se/nyheter/tornedalen/artikel.aspx?ArticleId=4010254
Tietenkin meikäläisen nimi on kirjoitettu väärin, kuten joka ikinen kerta kun olen mukana lehessä...Pitäs kai pitää mukana käyntikorttia varmuuden vuoksi ;)
Täytyy vaan sanoa että onpas ulkona ihana syysilma!! Tekis mieli kerätä kimpsut ja kampsut ja lähteä koirien ja Jennan kanssa jonnekin paisteleen makkaraa ja nautiskeleen lämmintä kaakaota. Mut kyl täs viel joku päivä!! Vapaaehtoista seuraa etsitään =)
Tänään taitaa päivä kulua hieman siivoillessa, nakkasin juuri matot ulos tuulettumaan kun Jenna vetelee päikkäreitä. Neiti nyt nukkuu mielellään vatsallaan, kun vatsalleen kierähtäminen luonnistuu. Tosin pinnasängyssä menee vaan hermot kun tila on niin pieni, mutta äiskän ja iskän sängyssä mahtuu kunnolla levitteleen ja siel onkin kiva tirsahtaa päikkärit. Mut nyt tästä siivoileen et saan valmista ja lähetään sit käymään vaunujen kanssa ulkoilemassa.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa.
Verkar kul där på vagga gunga gå,
att det är svårt att läsa på finska.
Det tar såå länge innan man hunnit fatta allt.
Mycket lättare att prata på finska!
Vi ses snart.