maanantai 2. maaliskuuta 2009

Niin no joo...

Jäipä sitten se tiheämmin kirjoittelu..tässä aika hurahtaa niin nopsaan piikan touhuja seuratessa ja agilityhommissa, ettei ole tullut oikein konellakaan oltua mitä sähköpostit on käynyt kurkkaamassa.

Oli tässä parit agilitykisat välissä ja ne on mennyt ihan kivasti. Ninjan kanssa meillä ei vielä varsinaisesti ole mitään tavoitteen hakuista tuo kisaaminen, mutta nyt on alkanut kulkemaan siihen malliin että tavoite olis kesän aikana nousta 2 - luokkaan, tähän vaaditaan 3 virheetöntä tulosta. Ja kaavailin että jos vuoden loppuun mennessä nousis 3-luokkaan (kuninkuusluokka =) niin siinä onkin jo kovasti tavoitetta meille.

Xenan kanssa ollaan sitten kovasti menossa sm-kisoihin ens kesänä, nyt puuttuu vielä tuplanolla (2 peräkkäistä virheetöntä rataa saman päivän aikana). Tuo tuplanolla on kyllä meille tosi vaikea, koska yleensä jos eka rata onnistuu niin kerään itelle niin paineita et sit toinen rata epäonnistuu täysin tai sitten tulee joku ihan idiootti pikku moka. Mutta sm-kisoihin meidän tavoite sitten Xenan kanssa, ja jos sinne ei päässä niin ollaan kyllä aika loosereita!! Kahtena vuonna meillä on jäänyt yhtä tulosta vaille sm-kisat, joten tänä vuonna vaihtoehtoja ei ole!

Lisäksi olen ollut huseeraamassa Haaparannan sekä Tornion järjestämissä kisoissa muutaman viikon sisässä, ja päivät olivat pitkiä joten viikonloput on mennyt aika paljon koiraharrastuksen parissa, olen ehtinyt yhtenä päivänä käymään tosi antoisalla Jari Harjun agilitykurssillakin.

Tosi kiva saada ihan uusia ideoita koirien ohjaukseen!!

Sitten meidän prinsessan kuulumisia =) Jennalla on vastustanut kasvun kanssa, neiti sairasti tosi pitkäikäisen vatsataudin, joka kesti yli viikon =( Meidän piti kahteen otteeseen käyä neuvolassa seuraamassa painoa, mutta ei onneksi laskenut pahasti, vain 100 gr, mutta sitten ei kuukauteen ollut paino noussutkaan. Tosi kamalaa kun lapsi sairastaa ja kun se venyy noin pitkäksi. Olin puhelimessa lastenlääkärin kanssa luleåstakin, mutta sanoi että jos on herkkämasu niin voi joskus venyä yli viikonkin vatsatauti. Mutta onneksi jenna kuitenkin oli koko ajan pirteä ja ruoka maistui, että siinä mielessä meni ihan hyvin. Mutta huoli oli todella suuri!

Onneksi nyt on kuitenkin pöpöt poissa, ja neiti on erittäin hilpeä oma itsensä. Monet kysyvätkin jos neiti on ikinä pahalla päällä, kun on aina kuin auringonpaiste. Ja harvoinhan Jenna kyllä kiukuttelee ja itkee, nukkumaanmeno vaan on joskus tympeää, mutta sitten kun nukutaan niin sitten ei kyllä herätäkään mikään! Perjantainakin saatiin imuroida koko kämppä (paitsi nyt makuuhuone) ja neiti ei tiennyt mitään vaan veteli täysillä sikeitä.

Jenna on myös aika kova höpöttelemän ja vatsataudin aikana myös oppi selkeän KAKKA sanan, mutta tänä on nyt jäänyt unholaan kun ei kakka tule enää niín tiheästi. Muta mamma osaa kyllä hokea =) Ja muutenkin höpöttelee kaikenlaista. Ihana pikku vekara!!

Nyt myös kovasti kiipeillään joka paikkaan ja varsinkin tiskikoneeseen on aina mieli möyriä. Jos Jenna kuulee että laitan tiskiä koneeseen niin konttaa hurja vauhtia olkkarista keittiöön suoraan koneen kimppuun!! Ja kävelemään opetellaan nyt kävelyn opettelu kärryllä joka saatiin lainaan kaverilta. Se näytti olevan tosi kivaa, sai ihan itse tallustella eikä kukaan piä käsistä kiinni!
Tässä vielä vähän otoksia meän elämänmenosta. En ole muutan varmaan keronutkaan että Jenna & Ninja ovat parhaita kavereita. Ninja innostuu aina hurjasti kun Jenna herää päivunilta ja käy heti hakemassa omia lelujaan ja haluaa möykätä jennan kanssa. Jenna taas aina nauraa räkättää seuratessa hassun Ninjan päähänpistoja =)

Pikku viikari kameran kimppuun!!!


Parhaat kaverukset ulkoilemassa, auringon laskiessa


Kaunis tyttäreni ilta-auringon paisteessa


Näin meillä tiskit esikäsitellään koko porukan voimin ;)



Ihana hymytyttö hassulla pystärillä varustettuna



LINSSILUDE!!


Vauvauinnissa on kivaa, isille vilkutetaan kameran taka


Maissinaksumonsteri!!


Täällä meillä sit koko lauma nukkuu päikkärit takkatulen lämmössä =)



Agilitytykkini Xena & Ninja

4 kommenttia:

Hannamaaria kirjoitti...

Jei! Täällä on elämää! =) Kovasti oon oottanutkin, että millonhan se kirjottaa. Hauskaa että Ninjalla ja Jennalla synkkaa. =)

Onnea kovasti tavotteiden saavuttamiseen! Meillä on tavoitteena lähinnä Freyan kanssa kisailla rennolla fiiliksellä ja haka lisää kisakokemusta. Linan kans haaveillaan, että josko saatais tämän vuoden puolella kisaura korkattua, mutta aika pitkä matka on vielä siihen. ;)

Jennalle erikoisterkut ja agilitytykeille kovasti rapsutuksia!

Anonyymi kirjoitti...

Hejsan Marjaana,

Fin bild på Jenna och Ninja!
Roligt att dom är kompisar...Ninja skulle nog bli en bra mamma!?

Lycka till med jakten på dubbelnollan...du får plocka fram finska SISU:n...du kommer att klara det!

Har ni något för er på torsdag ?
Ska vi promma med vagn och hundar?

Kramar från Annika.

Kattis kirjoitti...

Så stor hon har blivit, Jenna:) Härliga bilder? Så vad har ni sysslat med? Varit ute i det fina ädret säkert, som vi?:)

Anonyymi kirjoitti...

Jo det skulle ju vara kul :) Dina hundar är ju så muskliga så man behöver inte vara orolig att Diesel är så stor så han skadar dom. Vi borde ju fara nån dag till skogen så man kan släppa lös hundarna:) Jo, man tar sig faktiskt iväg när man är utan gubbe och gör vissa saker som man inte får gjort när man har honom hemma. Hälsa vovvarna från Diesel:) /Kattis