tiistai 29. heinäkuuta 2008

Hieman kuvia ja kuulumisia

Nyt ei ihan sitten niin pitkää aikaa hurahda näitten tekstien välillä. Illalla on enemmän aikaa nyt touhuta, kun Jennan iltarutiinit on alkanut toimimaan niin neiti nukahtaa ylenssä siinä kl.20-22 välillä.

Jennan päivä sujuu yleensä tähän malliin:
Aaamulla noustaan sängystä 9-11 välillä, popsitaan aamiainen, höpötellään yön kuulumiset sekä tehdään aamupesu
Noin 2 tuntia seurustelua,leikkimistä,ulkoilua ja ruokailu ennen päikkäreitä
n.12-13 välillä päikkäreille, jotka kestää noin tunnin
herätään ruokailemaan ja seurustelemaan
n. 14-15 vaunukävelylle koirien kera sekä päikkäreille
Käydään kävelyllä noin 1-1,5 tuntia ja Jenna nukkuu melkein koko ajan. Yhteensä iltapäiväpäikkärit kestää n. 1-3 tuntia.
Sit ylös ja syömään. Sekä seurustelemaan isin kanssa joka lopettaa työt kl.17 viikolla.
Sit touhuillaan kaikenlaista ja käydään kylpemässä n. kl. 19 aikaan.
Iltaruokailu.
Kl. 20-21 pötköttelemään sänkyyn ja porissaan päivän kulusta. Luetaan iltasatu sekä lurautetaan tuutulaulut sit nukahetaan kl. 20-22 välillä.
Nyt Jenna on jo nukkunut 6-8 tuntia ja sit heräilee syömään, yleensä kl.4-5 välillä. Sitten vielä aamysyömiset juuri ennen isin töihin menoa kl. 7.30-8 ja vielä otetaan pienet tirsat ennekuin herätään ylös.


Semmoset päivät tällä hetkellä. Tietysti päiviin kuuluu vaihteleva määrä itkeskelyä, vaippojen vaihtoa ym. mitkä kuuluvat pikku vauvojen arkipäivään. Mutta itkeskelyn määrä on nykyään pienentynyt koko ajan, mitä nyt isille edelleen pitää metelöidä kun äiti on poissa =( Vieläkin vaivaa eroahdistus neitokaista silloin tällöin... Toivottavasti se pian kasvaa pois.

Me olemme lähdössä "kesälomareissulle" Rovaniemelle viikonloppuna. Pääsen vihdoinkin taas KISAAMAAN AGILITYÄ!! Se onkin tapahtunut viimeksi helmikuussa, kunnes meno masun kanssa meni niin hankalaksi että piti laittaa se osa elämää jäähylle. Mutta kyllä nyt sitten puolen vuoden tauon jälkeen tuntuu ihanalta taas lähteä kentän reunalle katsomaan radan valmistumista, miettiä ratasuunnitelmat, jutella kanssakisaajien kanssa, lämmitellä koira ennen lähtöä, jännittää kentällä ja sit revitellä täysillä rataa hauvelin kanssa ja tuntea ihanan yhteistyön radalla. Voi kyllä sitä on vain kaivannut!! Kisoissa tapaa niin paljon kivoja ihmisiä ja koiria, ja tykkään tosiaan olla ihan sit viikonloppureissuissa. Nytkin vuokrataan mökki, mennän jo perjantaina ja ollaan kaksi yötä. Nyt pääsee Jennakin katsomaan mamman ja hauvojen menoa, vaikka eipä se taida vielä niin kiinnostaa, vaan kaikki muu touhu ja tohina radan reunalla.
Ihanaa!! Saas nähdä miten Ninjan eka virallinen kisareissu menee ja kuinka Xena pysyy mulla hanskassa kisatauon jälkeen. Viime viikolla käytiin Kemissä epävirallisissa kisoissa jossa Xena tykitti hullun lailla kisahurmoksessa 2 hylkyä, Ninja tuli toiseksi mölleissä 0 virheellä ja toinenkin rata meni ihan kivasti ja tultiin kuudenneksi. Tosin ohjaajan töpeksimiset olivat lukuisia...Vauhti ei ihan ole vielä samaa kuin ennen raskautta...mutta eiköhän se tästä pikkuhiljaa palaudu..



Tässäpäs muutama kuva neidistä =)

14/7/2007 (ikää 10 vko)









Jenna & mormor 19/6/2008 (ikää 6 vko + 4 pv sekä mormor 61 vuotta :)





Lisäksi tässä vielä nelijalkaiset lapset, yleisön pyynnöstä (terveisiä kesälomalaiselle Kokkolaan :)





Ninjan & Xenan lempipaikka kyylätä kylän menoa






Ninja miettii maailman menoa...

Ja pyhä tarkoitus on edelleen laittaa nuita kuvia tuonne pixboxiin...yritän ryhdistäytyä pikimiten..
Nyt punkka kutsuu, adios!!

2 kommenttia:

Cathi kirjoitti...

Har fått höra att jag ser så mallig ut som mommo...men nog tycker jag att Jennas mommo också ser lite mallig ut !! MEN DET ÄR VÄL INTE SÅ KONSTIGT MED SÅ UNDERBARA BARNBARN! -Vi får ta en vovvepromme snart !? Kramar...

Anonyymi kirjoitti...

Hejsan !
Det var ett tag sen sist vi var på hundpromme, vi får träffas snart.
Skriv om du kan nån kväll förutom onsdag kvällar då jag åker till Luleå på kurs.