keskiviikko 30. huhtikuuta 2008

Glada vappen...

...bara vatten, hela natten...niinkös se meni. No ainakin tänä vuonna on sellanen vappu tulossa, mikä kyllä tuntuu ihan kivalta. Toivotaan että tuo bara vatten meinaa minun kohdalla lapsivesiä, se olis nimittäin erittäin tervetullut juttu näin vapun kunniaksi.
Meinasin tehdä simaakin vapuksi, mikä jäi...meinasin myös tehdä munkkeja, mikä myöskin jäi...Tuntuu et täs touhuaa koko ajan jos jonkinmoista ja sitten päivän päätteeksi huomaa, et ei tullut oikein mitään tehtyä tänäänkään. Kummallinen juttu...
Eilen käytiin sitten taas CTG-käyrässä Kalixin sairaalassa. Vauveli heilui aika lailla ja minulla supistelikin jo melko reippaasti. Viime viikolla supistelujen voimakkuus oli parhaimmillaan n. 60 luokkaa ja nyt se oli jopa 130 (siinä näkyy koneella semmonen numero, jota voin ite seurailla kun makailen siinä, ite barnmorskat ei sitä juuri kommentoi, kysyivät vaan miltä supistukset tuntuivat) Että toivottavasti jotain edistystä tapahtuu. Eilen oli muutenkin kovat tunnot masussa, mutta niinpäs sitä illalla taas uni maistui ja aamulla heräsin hyvin levänneenä (pirskatti vieköön!!). Vaikka pitää varmaan olla tyytyväinen että saa levättyä yöllä hyvin, oishan se surkeata jos vois niin huonosti, että ei pystyis nukkumaan ja sitten kun synnytyksen aika koittaa niin on valmiiksi ihan rätti.
Koiratkin ovat olleet oikein vauhdissa pari viikkoa, nauttivat kevään tulosta täysin siemauksin!! Juoksevat pihalla rallia hullun lailla ja Xenaakin on alkanut oikein lapsettamaan kunnolla, olis koko ajan leikkimässä. Tosi kiva että niistä on nyt tullut Ninjan kanssa ylimmät ystävykset, tuntuu kivalta tuoda vauvelikin taloon kun neidit tulevat keskenään niin hyvin toimeen. Xena oli juoksun jälkeen niin hapannaama, että jos Ninja vähän katto väärään malliin niin oli toinen heti irvistelemässä. Mut toivotaan että perheonni jatkuu myös uuden perheenjäsenen tulon myötä. Eilen illalla kun kävin iltakävelyllä Niken ja koiruleiden kanssa niin totesin että kyl meil vaan on niin kivalla paikalla tämä talo, soppeli tontti, eikä talo ole heti tien varressa ja ovi avautuu pihalle päin niin ei ole heti koiratkaan nokka kohti tietä kun ulos menevät. Tänä vuonna tuntuu kevätkin erityisen kivalle, on jotenkin niin harmoninen olo koko kropassa :) On ollut nyt aikaa vaan olla kun on ollut 3 kuukautta kohta kotosal ja miettiä syntyjä syviä ja nauttia pienistä ja isoistakin ilon asioista.
Mutta jottei tämä nyt menisi liian syvälliseksi, niin täytyy tästä lähteä Annen, Idan, Jimin, Tituksen ja minun neitien kans lenkkeilemään. Et hauskat vaput vaan kaikille ja yleisön pyynnöstä myös också samma på svenska: Glada vappen till er alla!!!
Kramar
Marjaana

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kul att läsa att du känner dig så harmonisk...
Hoppas att du inte behöver vänta på bebban så många dagar till...
snart är du mamma.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää kevään jatkoa, kun en ihan kerennyt tuota vappua toivottelemaan!
Mukava kun sinä voit hyvin ja tosiaan, saat ne yöt nukuttua.
Ihan tässä jännittää, et jospa vaikka olet paraikhaa synnyttelemässä, kun tätä sulle kirjottelen.
Voi hyvin ja keräile voimia!
terv. Lea

Kattis kirjoitti...

Vad spännande det är nu när det är huuur nära som hellst. Hoppas att ungen ploppar ut snart:) H/ Kattis & Diesel