perjantai 25. huhtikuuta 2008

Sekalaista soperrusta..

Niinpä se on perjantai tullut. Käväsin tässä eilen barnmorska Paulalla tääl Hapiksella kontrollissa. Vauveli oli taas pylly pystyssä, liekö uusi J. Lo on tuolta tulossa, kun on aina takapuoli törröllään ..heh...
No piti tähän laittaa otos ajatellen mahdollisia miespuolisia lukijoita, ei ole tuo meikäläisen kuva tuon mahan kanssa oikein hehkeä ;) Ties vaikka houkuttelee lukijoita tuommoset Lopezin kuvatukset...no vaikka eipä tuosta ole kauaa kun oli J.Lo:kin samasessa kunnossa kun meikäläinen, paitsi että sieltä tupsahti 2 ipanaa, kun meille tulee kuitenkin ihan vaan yksi kappale. Mut taitaapa olla tuo J.Lo jo tehnyt jonkun ihme Hollywood dietin ja kohta on lööpeissä sit "Jennifer Lopez, elämänsä parhaimmassa kunnossa vain muutama kuukausi kaksosten syntymän jälkeen! Jennifer itse kertoo kilojen kadonneen kuin itsestään" Joo justiinsa...taitaa olla erilainen tuo ilmasto sielä Ameriikassa, kun kaikki julkikset puottavat kaikki odotuskilot tyyliin matkalla sairaalasta kotiin. No mutta menipäs nämä jutut taas...eikai mulla vaan ole vähän tekemistä kun vaan surffailen netissä ja töllistelen julkkisten viimeisiä kuulumisia..Ja se Britney Spears.....no ei nyt sentään..niittenhän kuulumisia voi lukea joka paikasta kun taas meikän kuulumiset on ihan tämän blogin varassa. Mitäpäs tässä palstatilaa kuluttamaan julkkisjuoruille :) Mitenkä onnistunkin menemään näin sivuraiteille barnmorskan vierailusta Hollywood diettien taivasteluun...hmmm...
mutta elikkä tarkistukses taas käytiin ja sovittiin et soittelen sit seuraavaa kertaa parin viikon päähän jos ei vauveli ole siihen mennessä ilmestynyt, kun tässä välillä on käyntejä Kalixissa ja Luleåssakin tarkistuksessa. Paula tykkäsi, että yritähän nyt piettää se vauveli masussa vielä ainakin viikon päivät niin ehtiipi hieman kasvaa lisää. Totesin sitten että taitaapa olla semmonen asia johon en voi itse oikein vaikuttaa, mutta yritetään porissa et ootas nyt viel vähän aikaa (vaikka oikeasti haluaisin sanoa, et ja nyt ulos heti paikalla!!).
Käväsin sit kontrollin jälkeen Jalan tyttäriä moikkaamassa, otin mukaan päivällä leipomia porkkanaleivoksiakin ja tytöt keittivät kahvit. Siellä oli vedonlyönti käynnissä, elikkä tytöt arvelivat vauvelin syntymäpäiviksi 28.4, 2.5, 3.5 ja 11.5...ite toivon ainakin että se ei ole tuo 11.5!! Sitten olisin varmaan jo hoitoon valmis odotuksen pitkittymisestä johtuvien mielenterveyshäiriöiden vuoksi!! Mutta nuo muut päivät on ihan hyväksyttävissä, vaikka olishan se Cathi ihan kiva kun olis sama syntymäpäivä kun sulla...mutta huh huh..Jalaan oli taas tullut tuhannen uutta tuoksua, jotka kaikki tuoksuivat kivan kesäisille. Ja tytötkin ovat aina niin pirteitä kuin raikas kevättuuli, siellä sitä ei hapannaamoja kyllä koskaan näe!! On siinä vaan semmonen työporukka, että jos seuraavassa työpaikassa on edes puolet niin kivaa olla töissä, niin se on jo tosi hyvin. Kivasta työporukasta puheenollen, niin Cathi saat sitten kyllä luvata että jos mulla on vauva masussa vielä 10.5, niin sitten lämmität illalla saunan ja badtunnan ja badataan porukalla niin eiköhän se lähe sit vauvelikin tulemaan!! :)
Tämä päivä sitten alkoi puhelimen pirinällä, vanhin velipoikani Arto soitteli ja oli kaupungissa asioimassa. Arto piipahti sitten käväsemään aamukahvilla ja minäkin kampesin itteni ylös sängystä. Pari tuntia sitten hurahti siinä poristessa kaiken maailman asioista, kiva kun joku käväsee kylässä!! Olin vielä sopivasti leiponutkin niin oli jotain tarjottavaakin. Arto sitten läksi konepäiville K-rautaan ja minä viihdytin itseäni lukemalla Happisbladetia. Seuraavaksi olisi tiedossa reippailua ulkoilmassa koirien kanssa, pitää täs vähän latailla uutta musiikkia Ipodiin niin menee lenkkikin letkeämmin, ties vaikka lataisin J-Lo:n ja Britneyn viimeisintä tuotantoa :)
Mut kivat viikonloput vaan kaikille ja Annikalla & Lealle oikein kivaa näyttelymatkaa. Käykäähän pokkaamassa parit palkinnot sieltä mukaan, teillä on niin hienot tytöt mukana että eihän ne tuomarit voi olla hurmaantumatta!!
Heips veips!!

3 kommenttia:

Cathi kirjoitti...

...huh,huh - ko kehutaan Jalan porukkaa että punastuttaa...ei mutta leikkiä laskematta niin kyllä meillä on mahtava porukka ja sinua kaivataan...ja jees - sovitaan että jos ei se "pikku-Mallu" sieltä massusta ole tullut 10/5 niin lämmitetään sauna koko Jala porukalle ja pannnaan vauhtia...
Nyt tässä varmaan on paljon "hoono Soomi" textiä mutta ajattelin treenata suomeksi kirjoittamista!
Ja ne porkkanaleivokset olivat IHANIA!! Nähdään...Cathi

Kattis kirjoitti...

Hej! Har spanat in din blogg, kul o läsa fast det tar sin tid när du skriver på finska. Det är Henrik som springer med Diesel i ringen till helgen men det är nog min tur nästa gång:) Vi har tänk att turvisas. Tackar tackar, man får ju hoppas att det går bra:)

Anonyymi kirjoitti...

tack för dina tröstande ord.
Spänningen stiger...när kommer bebban?
Lycka till på förlossningen.