lauantai 3. toukokuuta 2008

Edelleen kotona

Juu ei tässä vielä missään synnyttämässä olla, vaikka en kyllä hanttiin pistäs. Kokeilin tässä toissa päivänä nuita portaiden kiikkumistakin, kun meillä on tämmönen 1,5 kerroksinen talo, niin ramppasin ylös alas portaita. Kaiken kaikkiaan ehkä talsin noin 500 askelmaa, n. 3 eri vuorossa...mutta ei mitään edistystä ainakaan tälä metodilla. Supistuksia on tullut joka päivä jonkin verran ja parhaimmillaan kestävät tunnin ja tulevat n.5 min välein, mutta sitten loppuvat kuin seinään. Aina kun toivo kasvaa että josko tämä nyt tästä lähtis, niin se sit loppuu saman tien. No eipäs tässä voi muuta kuin odotella, kaveri tule sitten kun parhaaksi sen näkee (eli kun vanhempia on piinatty tarpeeksi).

Vappu sitten oli ja meni, kävästiin kattomassa kaupungilla kokon polttoa, joka ei tosin meinannut millään ottaa syttyäkseen. Koiratkin olivat matkassa, että näkevät vähän muutakin meinikiä kuin näitä samoja raitteja joita päivät pääksytykseen tallataan. Olivat kovin "huuli pyöreänä" kun tultiin paikan päälle, kun oli ihan kivasti porukkaa, mutta hyvin kuitenkin rauhoittuvat sitten seuraamaan menoa.

Mutta eipäs tässä sen ihmeempiä tällä kertaa, toivottavasti huomenna on yhtä ihana ilma kuin vapusta asti on ollut. On saanut nauttia lämmöstä oikein kunnolla =)

Hyvät yöt!!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jaha, det blev inte samma dag som Malin.
Ingers Rebecka fyller den 6 maj,vi får se om det blir samma dag med henne.
Håll ut Marjaana.
Kramar.

Cathi kirjoitti...

Heippa...var bara tvungen att skriva vad jag sa till Annika idag på jobbet...tänkte när jag träffade dig på Tamppis att det riktigt lyste om dig!Det ÄR verkligen sant att kvinnan är som vackrast då hon väntar barn!!
(Vet att det inte KÄNNS så sista veckorna - men det stämmer verkligen)
Håll ut och passa på att VILA !!Härligt soligt har du också - själv har jag och Annika jobbat idag och haft ovanligt mycket folk!
Kramar...

Anonyymi kirjoitti...

Heippa Marjaana! No niin nytpä mieki rupean veikkaamaan...se onki varmaan sit 13 päivä,se on mun äitin synttäripäivä,olis sit helppo minunki muistaa koska teillä juhlitaan...tai sit ens pyhä,silloinhan on äitienpäivä!!No kohta se selviää minä päivänä pikkuinen päättää tulla maailmaan,ootellaan vaan kärsivällisesti! Kisoista tuli 2 hyl ja 2 nollaa,sij 2. ja 3.
Kärsivällisyyttä ja hyvää vointia sulle!!!terveisin Anne

Anonyymi kirjoitti...

Joko joko?

Cathi kirjoitti...

Ser att du inte hunnit "Blogga" sedan lilla Jenna Amanda kom...hoppas att ni mår bra - hon var så JÄTTEFIN !!
Ses på Fredag...Kramar...